New Step by Step Map For crema hidratanta

Wiki Article

Pentru rezultate optime si in vederea minimizarii efectelor adverse precum uscaciunea, “purging”, sau iritarea pielii, este recomandat sa urmam two reguli very simple:

Formula avansată a acestei creme este imbogățită cu două tipuri de acid hialuronic, ceea ce o diferențiază de competitori. Acidul hialuronic cu masă moleculară mare hidratează și netezește zona de sub ochi, în timp ce micro acidul hialuronic pătrunde în epiderm, ajutând la redobândirea volumului. Această combinație unică de ingrediente asigură rezultate vizibile și de durată.

Comparativ cu versiunile anterioare, această cremă a evoluat prin advertăugarea de ingrediente Lively și îmbunătățirea formulei pentru a oferi rezultate și mai bune.

La Clinique, cremele hidratante au mai multe beneficii, adresand principalele tale preocupari. Unele adreseaza aspectul liniilor si ridurilor, altele adreseaza aspectul neuniform si altele au SPF pentru protectia din timpul zilei. Avem chiar si formule pentru tenul predispus la acnee; ten tern, obosit; Exploreaza-le pe toate aici.

De asemenea, poate fi folosită și de către persoanele cu un 10 sensibil și uscat, având un efect de hidratare intensă și de regenerare celulară. Nu este recomandată pentru tenul acneic.

Conține acid hialuronic pur și lipozomal 3%, SOD, GP4G și Trylagen pentru o acțiune de umplere și netezire a ridurilor.

O altă cremă antirid aflată în prime este Collistar Carry High definition Extremely-Lifting. Aceasta se remarcă datorită formulei sale eficiente care restaurează densitatea pielii, oferind tenului un efect de lifting.

Te rugam sa ai in vedere ca listele de ingrediente pentru produsele brandului nostru sunt actualizate in mod regulat. Te invitam sa consulti sectiunea de ingrediente de pe ambalajul produsului tau pentru a obtine cea mai recenta lista de ingrediente, astfel incat sa te asiguri ca este adecvat pentru uzul private. Cumpara on the internet AFLA MAI MULTE Crema reparatoare informatii aici pentru maini

Internet site-ul Dr.Max este construit pe tehnologii moderne care va ofera o mai mare siguranta la cumparaturi, viteza, confort și o experienta de utilizare mai buna. Din pacate, utilizati un browser foarte vechi care nu mai este compatibil.

Cremele antirid pot fi un instrument eficient în rutina dvs. de îngrijire a pielii pentru a reduce vizibilitatea ridurilor și liniilor high-quality și a Malesține tenul tânăr și radiant.

Vitamina C este un stimulent natural al pielii, iar vitamina E ajuta la cresterea rezistentei pielii. Crema de zi cu SPF 15 ofera protectie UVA si UVB pentru a preveni formarea ridurilor.

Antioxidanți: Antioxidanții, cum ar fi vitamina E, extractul de ceai verde și resveratrolul, protejează pielea de daunele cauzate de radicalii liberi, treatment pot contribui la apariția ridurilor.

Potențialul de sensibilizare la soare necesită utilizarea unei protecții solare suplimentare în timpul zilei.

Te rugam sa ai in vedere ca listele de ingrediente pentru produsele brandului nostru sunt actualizate in mod regulat. Te invitam sa consulti sectiunea de ingrediente de pe ambalajul produsului tau pentru a obtine cea mai recenta lista de ingrediente, astfel incat sa te asiguri ca este adecvat pentru uzul personal. Cumpara on line AFLA MAI MULTE Crema hidratanta si exfolianta SA anti-rugozitati

Report this wiki page